Q&Q Farming
“Ook benieuwd naar uw mogelijkheden in het buitenland? Neem dan contact op met ons kantoor. We staan u graag te woord met nadere informatie.”
Verenigde Staten smeekt om groei melkproductie. Bekijk hier de video

 

Vorige | Volgende

STRUM, WISCONSIN

Vraagprijs $ 750.000 k.k.

Neem contact met ons op

0318-419600

info@qqfarming.nl

Omschrijving

Wisconsin: zeer mooi en goed onderhouden melkveebedrijf voor ruim 200 stuks melkvee plus bijbehorend jongvee met goede uitbreidingsmogelijkheden Dit melkveebedrijf ligt in de westzijde van de staat Wisconsin en wordt aangeboden met 20 acres. Eventueel kan er nog ruim 220 acres bijgekocht/bijgehuurd worden. Voor de huisvesting van de melkkoeien is er een ligboxenstal met 234 boxen. De melkstal is...

Kenmerken

Provincie
Wisconsin
Type
Melkveehouderij
Hoofdbestemming
Melkveehouderij
Nevenbestemming
Melkveehouderij
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar

Omschrijving

Wisconsin: zeer mooi en goed onderhouden melkveebedrijf voor ruim 200 stuks melkvee plus bijbehorend jongvee met goede uitbreidingsmogelijkheden

Dit melkveebedrijf ligt in de westzijde van de staat Wisconsin en wordt aangeboden met 20 acres. Eventueel kan er nog ruim 220 acres bijgekocht/bijgehuurd worden.
Voor de huisvesting van de melkkoeien is er een ligboxenstal met 234 boxen. De melkstal is een 2 x 8 zij-aan-zij melkstal met rapid exit. Voor het jongvee is aparte stalruimte aanwezig.
Het (ruw)voer wordt o.a. opgeslagen op een voerplaat. Voor de mestopslag is er ruim voldoende capaciteit aanwezig.
Deze melkveelocatie heeft goede uitbreidingsmogelijkheden.
Het bedrijf wordt aangeboden met een tweetal woningen. De woning op het erf is volledig gerenoveerd. De tweede woning is nieuwer en staat op ca. 1,5 km van het melkveebedrijf. Deze woning is gebouwd op een heuvel en heeft daardoor een prachtig uitzicht op de boerderij. Deze tweede woning is niet bij de vraagprijs inbegrepen.


Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met ons kantoor. We staan u graag te woord met nadere informatie.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Type
Melkveehouderij
Nevenbestemming
Melkveehouderij
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Foto's

Nabijgelegen