Q&Q Farming
“Ook benieuwd naar uw mogelijkheden in het buitenland? Neem dan contact op met ons kantoor. We staan u graag te woord met nadere informatie.”
Verenigde Staten smeekt om groei melkproductie. Bekijk hier de video

 

Vorige | Volgende

ALBERTA, LETHBRIDGE

Vraagprijs $ 5.500.000 k.k.

Neem contact met ons op

0318-419600

info@qqfarming.nl

Omschrijving

Alberta: ruim 150 acres cultuurgrond Dit perceel cultuurgrond van 150.13 acres is gelegen in Lethbridge in de staat Alberta in Canada. Op 147 acres zit een bewegingsvergunning voor de Pivot met ondergrondse toevoerleidingen. Lethbridge is een stad in Canada gelegen in het zuidelijke gedeelte van de provincie Alberta. Lethbridge ligt nabij de Rocky Mountains ten zuidoosten van Calgary aan de Oldman...

Kenmerken

Provincie
Alberta
Type
Losse grond
Hoofdbestemming
LosseGrond
Status
Beschikbaar

Omschrijving

Alberta: ruim 150 acres cultuurgrond

Dit perceel cultuurgrond van 150.13 acres is gelegen in Lethbridge in de staat Alberta in Canada. Op 147 acres zit een bewegingsvergunning voor de Pivot met ondergrondse toevoerleidingen.
Lethbridge is een stad in Canada gelegen in het zuidelijke gedeelte van de provincie Alberta. Lethbridge ligt nabij de Rocky Mountains ten zuidoosten van Calgary aan de Oldman River op ruim 900 meter boven zeeniveau. De stad telt ruim 80.000 inwoners.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met ons kantoor. We staan u graag te woord met nadere informatie.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Type
Losse grond

Oppervlakten en inhoud

Foto's

Kaart ALBERTA, LETHBRIDGE

naar ALBERTA, LETHBRIDGE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand