Q&Q Farming
“Ook benieuwd naar uw mogelijkheden in het buitenland? Neem dan contact op met ons kantoor. We staan u graag te woord met nadere informatie.”
Verenigde Staten smeekt om groei melkproductie. Bekijk hier de video

 

Vorige | Volgende

LANCASTER, MINNESOTA

Vraagprijs $ 980.000 k.k.

Neem contact met ons op

0318-419600

info@qqfarming.nl

Omschrijving

Minnesota: goed opgezet melkveebedrijf voor ± 1.400 stuks melkvee. Dit bedrijf is gelegen in de noordwest hoek van de staat Minnesota. Over de opzet is goed nagedacht en het geheel verkeerd in een nette staat van onderhoud. Het melkvee wordt gehuisvest in twee ligboxenstallen met zandligboxen. Daarnaast is er nog een transitiestal waar naast strohokken ook zandligboxen aanwezig zijn. Via een...

Kenmerken

Provincie
Minnesota
Type
Melkveehouderij
Hoofdbestemming
Melkveehouderij
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar

Omschrijving

Minnesota: goed opgezet melkveebedrijf voor ± 1.400 stuks melkvee.

Dit bedrijf is gelegen in de noordwest hoek van de staat Minnesota. Over de opzet is goed nagedacht en het geheel verkeerd in een nette staat van onderhoud. Het melkvee wordt gehuisvest in twee ligboxenstallen met zandligboxen. Daarnaast is er nog een transitiestal waar naast strohokken ook zandligboxen aanwezig zijn. Via een zandscheider wordt het zand zoveel mogelijk gesepareerd van de mest. De koeien worden gemolken in een 2 x 24 zij-aan-zij (DeLaval) met rapid exit.
Voor de opslag van het ruwvoer zijn sleufsilo's aanwezig. De bijproducten worden opgeslagen in voersilo's. Voor het pletten van de granen is er een eigen hamermolen.
Het bedrijf wordt aangeboden 80 acres. Eventueel is er nog ca. 1.100 acres in de omgeving bij te huren middels langdurige pacht. De afstand is dusdanig dat de meeste mest met de sleepslang toegediend kan worden.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met ons kantoor. We staan u graag te woord met nadere informatie.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Type
Melkveehouderij
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Foto's

Kaart LANCASTER, MINNESOTA

naar LANCASTER, MINNESOTA
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand