Q&Q Farming
“Ook benieuwd naar uw mogelijkheden in het buitenland? Neem dan contact op met ons kantoor. We staan u graag te woord met nadere informatie.”
Verenigde Staten smeekt om groei melkproductie. Bekijk hier de video

Cora Peters-Bakker

Cora Peters-Bakker

Cora heeft acht jaar lang veel ervaring in de intensieve arbeidsbemiddeling mogen opdoen binnen een van de grootste organisaties in de arbeidsbemiddeling, de Randstad Holding. Tijdens de bemiddeling van personeel op basis van de dienstverlening Uitzenden, Detachering en Werving en Selectie heeft zij voor langdurige, maar ook kortstondige projecten gestaan waarbij de juiste ‘match’ bij haar hoog in het vaandel stond.

In het voorjaar van 2014 heeft Cora het initiatief genomen Agri Recruitment te gaan opstarten onder de vlag van Q&Q Farming. Als vrouw van een agrarisch makelaar, die tevens mede-eigenaar is van een grootschalig melkveebedrijf, weet zij haar netwerk steeds verder uit te breiden en up to date te houden.

Een vrouw van de praktijk mag zij ook zeker genoemd worden. De agrarische sector loopt bij haar als een rode draad door haar persoonlijke leven. Tijdens drukke periodes op het melkveebedrijf in Bedum zijn zij en haar gezin daar veelal te vinden. Het melkveebedrijf wordt gerund door haar zwager Wim Peters. Het bedrijf groeit en vergt dus de nodige ontwikkeling op het gebied van personeel en management.

Cora haar netwerk, focus en ontwikkeling op het gebied van de arbeidsbemiddeling in de agrarische sector heeft haar volledige aandacht. Passie en vertrouwen, daar staat zij voor!