Q&Q Farming
“Ook benieuwd naar uw mogelijkheden in het buitenland? Neem dan contact op met ons kantoor. We staan u graag te woord met nadere informatie.”
Verenigde Staten smeekt om groei melkproductie. Bekijk hier de video

Glasvezel

Glasvezel

Q&Q Farming is europees importeur van glasvezel ligboxen en glasvezel hekwerken.

Duurzame flexibele box biedt koe meer ruimte

De ruimte in een ligbox bepaald of een koe er graag in ligt of niet. Deze flexibele glasvezel ligbox volgt de bewegingen van de koeien en levert daarmee een forse bijdrage aan het koecomfort. Daarnaast is de box bijzonder duurzaam. Uit ervaringen is inmiddels te stellen dat bij renovatie de koe duidelijk deze box prefeert. In nieuwe stallen worden ligboxen soms breder. Bij renovatie van een stal zijn er verschillende mogelijkheden om koeien in bestaande boxen meer ruimte te geven. Boxbreedtes aanpassen wordt veel toegepast, maar betekent over het algemeen dat er op het aantal boxen op een rij ingeleverd wordt. Met glasvezel ligboxen blijft het aantal ligplaatsen in stand maar hebben koeien wel meer plek.Glasvezel De boxbreedte wordt zelfs iets ruimer dan in de oude situatie zonder dat er op het aantal boxen in een rij ingeleverd wordt. Dit komt doordat de buizen van de flexibele afscheidingen dunner zijn dan de standaard stalen buizen. De glasvezel ligbox bestaat uit sterke glasvezelstaven die middels een gegalvaniseerde verbindingsloop met elkaar verbonden zijn, waardoor een zwevende ligbox ontstaat. De montage onderdelen zijn volbad verzinkt. Aan de voorzijde van de box worden de glasvezelstokken met een paar standaardbeugels aan de bestaande buizen bevestigd. Montage kan aan een tweetal frontbuizen of aan standpalen. Het plaatsen is eenvoudig zelf te doen. De flexibele schoftboom oogt wat, dun maar dat heeft geen invloed op het liggedrag van de koeien. De boxen zijn en blijven flexibel monteerbaar in de hoogte, breedte en diepte.

 

Glasvezel hekwerken: sterk, licht en handig in het gebruik

 

De glasvezel hekwerken zijn in diverse maten te verkrijgen en daardoor toepasbaar in en voor de hele dierhouderij.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met ons kantoor. We staan u graag te woord met nadere informatie.