Q&Q Farming
“Ook benieuwd naar uw mogelijkheden in het buitenland? Neem dan contact op met ons kantoor. We staan u graag te woord met nadere informatie.”
Verenigde Staten smeekt om groei melkproductie. Bekijk hier de video

Hans Peters

Hans Peters

Hans Peters komt uit een grote agrarische familie. Vanuit het Brabantse land zijn ze in 1991 naar Groningen verhuisd, om daar een melkveebedrijf met meer omvang voort te zetten. Hans heeft daardoor van jongs af aan al een grote affiniteit met de agrarische sector en weet vanuit eigen ervaring wat het is om ergens opnieuw te starten. Hij heeft na het VWO de HAS gedaan en is daarna door gaan studeren aan de Wageningen Universiteit in de richting Veeteelt. Tijdens zijn studie heeft hij ruim een half jaar in de Verenigde Staten gewoond.

Hans is gecertificeerd als register-makelaar-taxateur, is lid van VBO-makelaar en staat tevens ingeschreven in het NRVT (Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs). Naast zijn adviserende rol, bemiddelt hij bij de aan- en verkoop van boerderijen, agrarische gronden en productierechten in zowel Nederland als het buitenland. Ook is via Q&Q Farming door de jaren heen een professioneel emigratiekantoor met nevenactiviteiten opgezet. In dit kader heeft hij een groot vertrouwen gekregen van melkveehouders. Voor Hans Peters geldt: "afspraak is afspraak" en samen met zijn servicegerichtheid zijn dit de juiste eigenschappen om zijn klanten correct te adviseren en te ondersteunen bij aan- en verkooptransacties.

Sinds 2012 zet hij samen met zijn broer Wim het levenswerk van zijn ouders voort op een grootschalig melkveebedrijf te Bedum (Gr.)